«Найцінніше – бачити очі щасливих людей, коли ти передаєш їм ключі від омріяної квартири», – ріелтор РЕНОМЕ Марія Прокопчук

Знайомтеся – Марія Прокопчук, дівчина, яка своє перше робоче місце отримала саме в РЕНОМЕ, одразу після практики. Марія продає омріяні квартири в житлових комплексах Spectrum та 360. Вона знає все про будівництво ЖК, вміло надає консультації (навіть юридичні) та варить найсмачнішу каву для клієнтів.

Розкажи як працевлаштувалася в РЕНОМЕ?

Я прийшла сюди на практику на третьому курсі університету.  Вибирала з-поміж інших компаній і це був доленосний збіг обставин. Спочатку робила опитування для ЖК Spectrum, потім отримала пропозицію щодо працевлаштування.  Пройшла співбесіди і навіть уявити не могла, що стану ріелтором.

Чому РЕНОМЕ?

Бо тут всі свої. Зараз РЕНОМЕ асоціюється із таким теплом ось тут (показує на серце).  Я завжди відстоюю позицію РЕНОМЕ. Захищаю, коли чую хоч якусь критику. Мама каже, що це вже занадто (сміється).

Яким було враження від першого робочого дня?

Мене зустріла моя колежанка Світлана, яка ніби й знала, що я прийшла на роботу, але одразу почала намацувати ґрунт для можливості продати мені квартиру (сміється). Вона робила це так тонко та майстерно.  Було чому повчитися у неї.

Тут було дуже затишно. Мене одразу напоїли чаєм із снікерсом. Була зима, було дуже багато клієнтів в центрі продажу. Але спогади лишилися солодкими та теплими.

Твій робочий день: який він, які маєш обов’язки, виклики, складнощі, розмаїття?

Кожен день – різний. Зустрічі та ситуації  не повторюються. Найбільше мені запам’ятався день, коли ми з колежанкою Лілією продали 10 квартир удвох. Це був цілий марафон зустрічей. Мали вісім угод і непланово зробили ще дві. Я складала договір, паралельно були дзвінки, паралельно приходили нові люди. Це був шалений досвід. Я прийшла ввечері додому, лягла спати, а в голові ще довго лунали розмови клієнтів. Іноді важко перемикнутися з роботи, і я на особисті дзвінки відповідаю: «Вас вітає компанія РЕНОМЕ!» (сміється).

Наші обов’язки – це широкий спектр: від продажу житла до технічного нагляду та консультацій. Іноді ти виконуєш функцію прибиральниці, якщо бачиш сміття діти порозкидали  на території будинку, ти виконуєш роботу бариста і робиш фірмову каву для гостей центру продажу.  Ти буваєш інженером, диспетчером, це також юридична консультація, фінансова, психологічна підтримка.

Що найбільше любиш у своїй роботі?

Я люблю людей. За те, що вони всі різні, за те, що вони дають шалений досвід в мої 22 роки.

Я люблю своїх дівчат. Ту атмосферу ранкових ритуалів, коли ми п’ємо каву, плануємо день. Люблю їх за підтримку, коли ти втомлений, і вони рятують турботою: «Може тобі зробити чаю з лимоном?» І ти перемикаєшся на інші емоції. Ми мотивуємо один одного.

А ще люблю роботу за емоції. Найцінніше – бачити очі щасливих людей, коли ти передаєш їм ключі від омріяної квартири. І коли, через певний проміжок часу, вони кажуть: «Ви допомогли втілити нашу найбільшу мрію в реальність».

З деякими із клієнтів в нас настільки теплі, дружні стосунки, бачимося в місті. Якось з мамою зустріли одну сім’ю з Азербайджану. Вони були раді мене бачити та настільки вдячні за те, що я допомогла їм правильно організувати розтермінування, що вважають мене членом своєї сім’ї, моляться за мене (посміхається).

Назви 5 основних фактів про житло від РЕНОМЕ.

Це надійність. РЕНОМЕ – забудовник із авторитетом. Коли у своїх покупців ми запитуємо, чому вони купили квартиру у нас,  98% людей відповідають: «Бо це ж РЕНОМЕ».

Це завжди стильно та гарно. Ми не схожі на інших. З нами найкращі проектанти та інновації в архітектурі житла Рівного.

Це затишок.  Тут тиша, чистота, сімейна атмосфера. Просто сідаєш на лавці, закидаєш ноги, відпочиваєш і дивишся на ці кольорові будинки, які заспокоюють.

Це безпека. Ми перші, хто зробив свою територію закритою та під охороною.

І це якість. Ми не досконалі, але ми кращі з-поміж інших.

Що далі в планах?

Кожен наступний об’єкт буде ще крутіший за попередній. Це я точно знаю (сміється).

Якби в тебе була можливість на один день помінятися з кимось посадами в РЕНОМЕ, який фах би обрала?

Я б хотіла спробувати себе в абсолютно іншій ролі. Наприклад, РЕНОМЕ СМАРТ, хотіла би поринути в цю ІТ-атмосферу. Ще мені цікаво побачити як виготовляють вікна на ВІКНОВА.

Продовж речення:

У 2030 році я уявляю РЕНОМЕ…компанією із новими бізнес-напрямками. Ми будуватимемо в інших містах. Ми станемо ще масштабнішими та потужнішими. Також у нас зміниться середовище для роботи. Це буде величезний open-space офіс із щасливими людьми та найкращою інфраструктурою в місті.

Що побажаєш нашим?

Змінюватися. Розвиватися. Світ зараз дуже динамічний, тому давайте будемо рухатися на одній хвилі!

Залишити коментар

Your email address will not be published. Обов'язкові поля позначені. *

Рекомендуємо для перегляду

«Архітектура повинна бути економною, оригінальною та привабливою», – Федір Делеган, керівник девелоперського напрямку ГК «РЕНОМЕ» в інтерв’ю для журналу «PRAGMATIKA»

Читайте свіжий випуск і дізнавайтеся більше про прогнози на ринку нерухомості у 2019 році, складові комерційного успіху проектів від РЕНОМЕ та плани виходу на нові ринки реалізації нашого девелоперського потенціалу.

QA РЕНОМЕ СМАРТ Наталія Степанюк про повсякденне життя тестера, дивовижне робоче місце та колег, які стають друзями

В компанії наша HR її ніжно називає – «Совушка». Її робоче місце – особливе, бережно прикрашене вогниками та листівками з усього світу. А ще вона завжди виглядає серйозною, відповідальною, та хороший жарт легко викликає на обличчі милу посмішку. Знайомтеся –…

Андрій Моніч про будівництво найбільшого заводу в західній Україні, співпрацю із Світовим банком та здачу найкомфортніших ЖК у Рівному

Які проєкти РЕНОМЕ ЄВРОБУД  планує реалізувати цієї осені? Четвертого кварталу 2019 року РЕНОМЕ здає в експлуатацію житловий комплекc «360».  Ми продовжуємо традицію якісного будівництва та втілення архітектурних ноу-хау цій сфері. «360» – це перший ЖК монолітно-каркасного типу  для девелоперського напрямку…