Команда РЕНОМЕ організувала толоку в парку ПДМ

Робити хороші справи разом – легко!


Із посмішкою, віниками, граблями та завзяттям команда РЕНОМЕ традиційно прибирає в парку ПДМ під час толоки. прибирання об’єднало всіх: від гендиректора до техпрацівників.


Також спасибі всім, хто приєднався до толоки – КП “Міське об’єднання парків культури та відпочинку”, музична школа №2, ЗОШ №10, волонтери, студенти.


Разом ми сила!

Залишити коментар

Your email address will not be published. Обов'язкові поля позначені. *

Рекомендуємо для перегляду

У Рівному розказували, як можна стати хакером

Концентрат нової інформації в IT-сфері об’єднала низка подій, яка проходила в рамках проекту «RIVNE Innovations DAYS». Компанія РЕНОМЕ СМАРТ стала активним учасником серії зустрічей, присвячених інноваціям та новим технологіям. Про те, що має знати хакер, аби не бути ScriptKiddy, про…

Час робити добрі справи з РЕНОМЕ

У Рівненському обласному спеціалізованому будинку дитини перебуває зараз 54 дитини, позбавлені батьківського піклування. Окрім матеріальної допомоги, вони найбільше потребують уваги та тепла. Група компаній РЕНОМЕ долучилася до благодійної акції та, разом із Рівненським обласним відділенням Всеукраїнського Дитячого фонду, відвідала малюків,…

РЕНОМЕ СМАРТ розробив новий он-борд кіоск для TБC банку

Ідея створення цього пристрою зародилася під час робочої зустрічі в Узбекистані, де команді РЕНОМЕ СМАРТ продемонстрували візуалізацію цього пристрою, а згодом фахівці зуміли втілити задум у технологічну реальність.